TERMENI – CONDITII – POLITICA DE CONFIDENTIALITATETermeni – Conditii – Politica de confidentialitate
Politica de confidențialitateConform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Regulamentul”), SC LEMN MOB EXTERIOR SRL-D are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati.Informații colectatePolitica se aplică tuturor informațiilor ce sunt colectate sau transmise pe site-ul www.mobilierexterior.com.
În site-ul nostru poți:  transmite solicitări și accesa alte materiale promoționale. În aceste tipuri de pagini colectăm una sau mai multe dintre următoarele informații: nume, adresă, număr de telefon și email.
Nu colectăm date necesare efectuării plăților prin card bancar.Scopul colectării informațiilor

Informațiile furnizate de dumneavoastra sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru procesarea comenzilor prezente și viitoare, desfășurarea campaniilor promoționale, analiza vânzărilor, reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a si sprijini evolutia serviciilor noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Puteți solicita în orice moment ștergerea acestor date din baza de date în urma unei cereri formulate în scris și comunicate la adresa de e-mail info@mobilierexterior.com sau la sediul nostru.

Ocazional, pe site-ul www.mobilierexterior.com pot fi prezente sondaje ce pot fi completate la alegerea dumneavoastra, sondaje ce îți vor solicita informații de natură personală, ce se rezumă la date de contact (adresa de email și numele respondentului) și informații demografice (precum vârstă și localizare). Informațiile colectate prin intermediul sondajelor vor fi utilizate pentru a va trimite oferte promoționale personalizate.
Informații demografice și date ce pot crea un model de consum pot fi de asemenea colectate pe site-ul www.mobilierexterior.com. Aceste date vor fi utilizate în scopul creării și îmbunătății experienței dumneavoastra pe site-ul nostru.

De asemenea, vom putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terțe persoane, în regim limitat, dar numai după ce ne-am asigurat că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorul de servicii de curierat, Google, Facebook, Outlook  sau altele similare. Informațiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Datele dumneavoastra personale nu vor fi în niciun caz vândute, închiriate sau exploatate în alte scopuri decât cele mai sus menționate.

Perioada de prelucrare a informațiilor

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu.

Drepturile tale

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale:
• dreptul la informare: puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;
• dreptul la rectificare: puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
• dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”): puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• dreptul la restricționarea prelucrării: puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestati exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
• dreptul de opoziție: puteti să va opuneti, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• dreptul de retragere a consimțământului: întrucât prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, vi-l puteti  retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.
• dreptul de a depune plângere: puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Adrese externe

Politica de Confidențialitate este valabilă doar pentru domeniul www.mobilierexterior.com și subdomeniile aferente acestuia. Eventualele site-uri către care facem trimitere au o altă politică de confidențialitate, instalează propriile fișiere cookie, colectează alt tip de date și pot solicita informații personale de la utilizatori.

Livrare – Garantii – Returnarea produselor – Informatii cu caracter personal – Politica de utilizare Cookie-uri – Contract De Vanzare Cumparare Online

Plati

SC LEMN MOB EXTERIOR SRL-D, va ofera mai multe modalitati de plata:

  • Prin ordin de plata, in contul nostru;
  • Plata ramburs (numerar la curier) – achitarea comenzii in momentul livrarii.

Date de facturare LEMN MOB EXTERIOR SRL-D

Nume: LEMN MOB EXTERIOR SRL-D

Adresa: Str. Cracalia, nr. 3, Panciu, 625400, Vrancea

CUI: EO37657604

R. C.: J39 /464 /2017

Iban: RO94BTRLRONCRT0398453401 RON

Banca Transilvania – Agentia Panciu

Livrarea produselor
Valoarea transportului este suportata in totalitate de client, indiferent de metoda de transport solicitata, respectiv: curierat rapid–sau colaborator extern – valoarea de transport va fi specificata clientului in scris la confirmarea comenzii – sau va putem oferi noi livarea contra cost si in functie de comanda/valoare comenzii/destinatie etc.

Termenul de livrare  al produselor, ce fac obiectul ofertei de pret, de pe site-ul nostru se variaza intre 5 si 21 de zile lucratoare din momentul confirmarii platii unui avans de minim 30% din valoarea comenzii. Termenul este indicat si garantat  pentru produsele care sunt specificate in cadrul comenzii.
In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, va vom rezerva bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. Intr-o astfel de situatie, vanzatorul si clientul recunosc si accepta ca sunt deopotriva exonerati de orice obligatii ce decurg din sau au legatura cu respectiva comada.
Va rugam sa verificati cu atentie produsele, la momentul cand acestea va sunt livrate de catre transportator/curier, si sa formulati eventualele reclamatii in prezenta acestuia, inainte de a semna confirmarea de primire a bunurilor. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsuri cantitative si/sau deficiente/deteriorari vizibile ce puteau fi constatate la livrare nu vor fi luate in seama. SC LEMN MOB EXTERIOR SRL-D isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.
In cazul in care SC LEMN MOB EXTERIOR SRL-D livreaza produsele prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid cu care avem incheiate contracte pentru livrarea marfurilor la beneficiar in maxim 48 de ore, in zilele lucratoare si in maxim 72 ore in rest. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativa si trebuie considerat ca atare, SC LEMN MOB EXTERIOR SRL-D nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre noi beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare.
Furnizorul oferă garanţie de calitate de sase luni pentru mărfurile livrate de la data vânzării (care este data primirii si recepţiei mărfurilor). Responsabilitatea furnizorului pentru defectele acoperite de certificatul de garanţie a calităţii nu se aplica dacă pagubele ce au fost provocate de evenimente externe după preluarea produselor de către beneficiar şi nu se datoreaza unor vicii ascunse sau nu au fost generate de furnizor sau de persoanele cu ajutorul cărora furnizorul îşi îndeplineşte obligaţiile. Beneficiarul este obligat să examineze mărfurile în mod nemijlocit, în prezenta transportatorului/curierului, mai înainte de a semna documentele de livrare. Dacă acesta constată lipsuri cantitative si/sau defecte la mărfurile livrate, produse în timpul transportului, este obligat să specifice acest lucru la recepţie, în foaia de livrare. Reclamatiile ulterioare privitoare la lipsurile cantitative care nu au fost consemnate in foaia de livrare nu vor fi luate in seama si nu vor putea fi in niciun caz imputate vanzatorului. Orice reclamatie ulterioara privitoare la calitatea produselor sau la defecte ce nu au putut fi sesizate la receptie trebuie sa fie facuta de catre Beneficiar în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepţiei mărfurilor. Reclamatiile privitoare la viciile ascunse ale produselor se vor comunica neintarziat vanzatorului, la data constatarii acestora. Orice reclamaţie se va efectua în scris şi se va considera primită la data trimiterii acesteia. Justificarea reclamaţiei, în cazul unor defecte legate de calitate trebuie dovedită printr-o mostră a mărfii cu defecte sau prin constatarea oficială a viciilor. Dacă părţile nu au stabilit contrariul, reclamaţia nu va avea influenţă asupra obligativităţii de plata a preţului de cumpărare la valoarea facturată. Locul de îndeplinire a angajamentelor ce decurg din răspunderea pentru defecte este sediul furnizorului.
In cazul solicitarilor nejustificate, clientul va fi obligat la plata transportului dus-intors.

Returnarea produselor

In termen de maxim 10 zile lucratoare, calculate de la data primirii produselor, beneficiarul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumpararea produselor comandate si achitate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, insa numai sub rezerva respectarii urmatoarelor CONDITII:

  1.  Produsele realizate si livrate pe baza de comanda speciala, pentru respectivul client, nu vor putea fi returnate decat in cazul in care prezinta defecte/vicii ascunse ce nu pot fi remediate.
  2. Returul produselor comandate  este acceptat doar pentru persoane fizice sau grupuri de persoane fizice constituite in asociatii ce au achizitionat produse de la LEMN MOB EXTERIOR SRL-D , conform O.U.G Nr.34/2014 art. 2 si art. 9.
  3. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur care va fi pus la dispozitia clientului in momentul sesizarii.
  4. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi etc care nu au fost constatate la predare si nu au fost consemnate in foaia de livrare.
  5. Cheltuielile legate de transportul produselor returnate de la la client la vanzator vor fi suportate integral de catre client, cu exceptia cazurilor in care produsele sunt returnate din motive imputabile vanzatorului (de exemplu: sunt neconforme calitativ, prezinta vicii ascunse sau defecte ce nu pot fi remediate conform garantiei)
  6. Rambursarea contravalorii (pretului) produselor returnate catre client se va face in cel mult 20 de zile de la data primirii produselor returnate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta conditiile de returnare indicate mai sus la lit. a)-c) vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii).
Orice inadvertenta intre starea declarata de client la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor returnate de catre personalul nostru va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru. Clientul va fi instiintat despre aceasta situatie in termen de 72 de ore de la primirea coletului si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. In cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, Societatea noastra, cu acordul clientului, ii va putea percepe acestuia din urma o taxa suplimentara pentru readucerea produselor la starea lor initiala – taxa ce nu va putea depasi 50% din valoarea initiala a produsului. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, societatea noastra are dreptul de a deduce, cu titlu de despagubiri, din pretul produsului achitat de client, contravaloarea costurilor de readucere a produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. In oricare dintre aceste situatii, valoarea despagubilor ce urmeaza a fi percepute ii va fi comunicata in scris clientului care poate opta : fie pentru returnarea diferentei de pret, fie pentru reexpedierea produsului la adresa cleintului in acest ultim caz obligandu-se totodata sa suporte cheltuielile de transport ce vor fi achitate direct la curier la data predarii coletului.

Documente (facturi, chitante, garantii)
Documentele legale va sunt predate/trimise intodeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului fiscal art.155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (proforma, factura, certificate de garantie, chitanta).

Protecţia datelor şi acordul juridic asupra reclamei
Prin utilizarea formularului de contact pe site-ul www.mobilierexterior.com, va declarati in mod expres acordul privind introducerea datelor dumneavoastra in baza noastra de date si pentru utilizarea acestora exclusiv in scopul excutarii comenzilor.

Informatii cu caracter personal

Informatiile furnizate de utilizatori catre LEMN MOB EXTERIOR SRL-D prin intermediul site-lui  www.mobilierexterior.com sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse – preluarea comenzilor.

In conformitate cu legile in vigoare, LEMN MOB EXTERIOR SRL-D nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra.

Prin accesarea formularului de contact din cadrul LEMN MOB EXTERIOR SRL-D, sunteti de acord în mod expres cu faptul ca LEMN MOB EXTERIOR SRL-D  are dreptul sa proceseze datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucrati, telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

-pentru utilizarea acestor date de catre LEMN MOB EXTERIOR SRL-D in scopul vanzarii si marketingului portofoliului de produse si servicii prezentate pe site, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
-in scopul soluționarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

În cazul în care nu doriti ca LEMN MOB EXTERIOR SRL-D sa proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, veti transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată către LEMN MOB EXTERIOR SRL-D la sediul din Oras Panciu, str. Cracalia, nr. 3, 625400, Vrancea sau la info@mobilierexterior.com.
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Politica de utilizare Cookie-uri

www.mobilierexterior.com este un brand al companiei LEMN MOB EXTERIOR SRL-D.

www.mobilierexterior.com foloseste cateva cookie-uri neesentiale pentru a intelege mai bine cum folosesti platforma noastra astfel incat sa va oferim cea mai buna experienta in online. Pe baza informatiilor pe care le analizam putem sa va imbunatatim experienta sau sa va adaugam functionalitati noi. Am creat aceasta pagina pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine tehnologiile pe care noi le folosim astfel incat sa fiti informat cu ultimele informatii referitoare la tehnologiile pe care le folosim.

Prin urmare, folosim cookie-urile Google Analytics – cea mai cunoscuta platforma de analiza web pentru a intelege cum folositi site-ul nostru. Cu ajutorul acestei platforme obtinem acces la analize si rapoarte privind traficul pe site-ul nostru – e.g. timpul petrecut de tine pe site, paginile vizitate etc.

Ce sunt Cookie-urile?
Cookieurile sunt mici documente-text trimise si stocate pe calculatorul dumneavoastra de site-urile web pe care le vizitati. Din momentul in care ati acceptat sa folosesti o pagina de web fara a dezactiva cookie-urile, paginile web pe care le vizitati le pot citi si va pot identifica in momentul in care le accesati. Folosirea cookie-urilor nu stocheaza date personale sau alte informatii confidentiale.

Pe www.mobilierexterior.com folosim doua tipuri de segmente de cookie-uri. Session cookie-urile sunt stocate pe calculatorul dumneavoastra(desktop, mobil, etc, orice alt dispoitiv pe care il folositi pentru browsing) si raman acolo pana la sfarsitul sesiunii de browsing. Persistent cookie-uri – sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastra si raman acolo pana cand le stergiti. In momentul in care ati terminat o sesiune si parasiti browserul aceste cookie-uri raman in continuare stocate pe calculatorul dumneavoastra. Trebuie sa stiti ca folosirea cookie-urilor nu permite colectarea de date personale sau informatii confidentiale despre dispozitivul dumneavoastra.

Daca totusi nu v-am convins aveti doua optiuni posibile atunci cand alegeti sa vizitezi site-uri web, orice site-uri web! Sa folosesti informatiile din site-urile pe care le vizitezi fara a bloca cookie-urile sau sa le dezactivati. In cazul in care alegeti prima varianta ne comunicati acordul dumneavoastra pentru a folosi cookie-urile iar noi vom avea grija mare sa le folosim numai in beneficiul dumneavoastra.

In egala masura, puteti alege varianta de blocare a cookie-urilor cu ajutorul setarilor din browser. Indiferent de varianta aleasa www.mobilierexterior.com va respecta acest drept al dumneavoastra.

Echipa Mobilier Exterior